Wordy Wednesday: Mimpi Semalam

Salam blog.Menjengah lagi di hari rabu. Selalunya akan taip post malam hari tapi kali ni waktu kerja plak. Boss tak der, so menyelinap kejap buka apps dan taip. Sorry boss!Semalam mimpi Arwah lagi. Wajah arwah pucat sangat tapi Arwah senyum je tengok IQ.  keadaan macam baru keluar hospital. Abang ipar baru jemput dari sana agaknya. IQ menangis sebab Arwah macam tak cukup makan, even badan dia tegap macam dulu. IQ nak masakkan untuk dia….tapi tetiba mimpi tu hilang…Kerap mimpi Arwah. Tak tahu lah kenapa. IQ sentiasa mengaji untuknya. Adakah hati IQ yang sentiasa ingatkan dia buatkan dia selalu muncul dalam mimpi?  IQ redha dengan pemergiannya cuma IQ terlalu rindukan dia. Sebab IQ tak der tempat nak mengadu…But no one would replace him. Fullstop.Berdirilah IQ seperti dahulu. Berdiri sebagai seorang yang pandai berdikari. Ke mana saja IQ pergi. Boleh membangga keluarga tercinta. Bersama anak yang satu itu juga. K.bai.

read more on original source

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©Universiti Teknologi Malaysia

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

Skip to toolbar